Single v GT Sport vás jen připraví na online
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Single v GT Sport vás jen připraví na online

Single v GT Sport vás jen připraví na online

David Plecháček

David Plecháček

8. 8. 2017 08:55 8
Reklama

Neustále opakujeme, že Gran Turismo Sport už dávno není pouhý levoboček, ale že se přerodilo v klasické pokračování slavné závodní série. Jenže přízvisko Sport si drží dosud, a video, které pohlíží na singleplayerovou část, nám ukazuje proč. Sami se totiž naučíte základy, zbytek budete muset projezdit s někým jiným.

Jak hezky říká web, který se zabývá závodními hrami, Team VVV, Gran Turismo Sport možná znamená revoluci na poli eSportu anebo vás nechá vyfotit krásné momentky vašeho vozidla v záři zapadajícího slunce, ale správně si klade otázku, jestli toho nabízí dostatek pro hráče, kteří ani o jedno nestojí? Osmiminutové video ale varovně zdvihá ukazováček a říká: „Moc obsahu pro jednoho hráče ve mně nehledejte.“

Kampaň, jakkoliv zní toto označení v závodních hrách zvláštně, nabízí čtyři režimy: Driving School, Mission Challenge, Circuit Experience a Racing Etiquette. Jejich náplň si asi dokážete představit sami, ale přesto. Driving School vás naučí základy ovládání vašeho vozidla. Výzvy vás posadí za volant jednotlivých vozidel, s nimiž musíte absolvovat předem danou situaci proti chronometru nebo AI – tak jako u her na PSP. Okružní část vás naučí využívat optimální stopy a rozpoznávat délku brzdných drah jednotlivých vozů. Etiketa závodění vás pak naučí pravidla – od vlajek, signálů, až po výjezdy safety carů a podobně.

Pokud si dáme dvě a dvě dohromady, vyjde nám, že všechno výše popsané slouží jen jako průprava pro online závodění. Právě pro tento typ hraní je GT Sport primárně určeno. Podle všeho nemůžeme čekat žádnou hlubokou, natožpak promyšlenou část pro vlky samotáře. V tomto ohledu musíte hledat spíše u konkurence. 

Jestli se něco do vydání nezmění, nevíme, ale Kazunori Jamauči a Polyphony Digital moc času nemají. Uvidíme, jestli se k tomu alespoň dříve či později nějakým způsobem vyjádří. Gran Turismo Sport vychází 18. října exkluzivně na PS4. Předobjednávku si můžete pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama