Microsoft opět změní dashboard Xboxu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Microsoft opět změní dashboard Xboxu

Microsoft opět změní dashboard Xboxu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

8. 8. 2017 11:37 17
Reklama

Major Nelson ve spolupráci s Microsoftem láká na další nadcházející významné změny, kterých se dočká hlavní menu konzole Xbox One. Nový dashboard by měl samozřejmě zážitek s konzolí ještě zlepšit a přinést by měl větší rychlost (navigace) i lepší upravitelnost z pohledu uživatele.

Nové menu konzole tak kupříkladu přinese nový navigační panel, za pomocí něhož se půjde vrátit o krok zpět a stejně tak se v něm zobrazí řada aktuálních návrhů. V tomto případě může jít o případné nové přátele či o pro daného hráče relevantní nabídku z obchodu. Rychleji se pak nově budou moci hráči dostat i ke hrám či aplikacím, kterým se v poslední době nejvíce věnovali.

Svižněji bude rovněž možno nalézt také odkazy na domovskou obrazovku i do seznamu her a stejně tak mohou hráči hbitě spatřit i aktuální nabídky Games with Gold. Vedle toho bude možné si v menu konzole vytvářet vlastní bloky s obsahem, jež se mohou týkat buďto her, anebo i samotných uživatelů.

Všechny výše uvedené změny a aktualizace vám již blíže představí níže přiložené video. V tom lze navrch spatřit také přepracovaného průvodce konzolí, který skutečně slibuje větší přehlednost i rychlost navigace. Stejně tak se za pomocí tohoto nástroje hráči mají dočkat i maximální kontroly nad sociálními funkcemi, a to třeba i přímo při hře.

Změny mohou vybraní uživatelé služby Insider testovat již nyní, další se dočkají v následujících týdnech a na veřejnost pak aktuálně prezentované změny dorazí ještě před koncem tohoto roku. Podrobnější představení vám pak vedle výše přiloženého videa může přinést také příspěvek na webu Xbox Wire.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama