V Naughty Dog oplývají novými nápady
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V Naughty Dog oplývají novými nápady

V Naughty Dog oplývají novými nápady

David Plecháček

David Plecháček

7. 8. 2017 12:07 1
Reklama

Další srpnovou velice očekávanou hrou je Uncharted: The Lost Legacy. O něm už bylo řečeno mnohé a není žádným tajemstvím, že se nevtělíme do role Nathana Drakea, nýbrž do role Chloe Frazer s Nadine po jejím boku. Podle Naughty Dog je série Uncharted větším pojmem než je sám Drake, a tudíž by měla obstát i bez něj.

Drake už si své chvíle slávy užil a teď je řada na jiných. Svět Uncharted je na pamětihodné postavy bohatý, a tak nebyl žádný problém po nějaké z nich sáhnout. Shaun Escayg v novém videu přiznává, že hra měla být původně kratší, ale „znáte hry od Naughty Dog, jsou všechny příběhové, a abyste ten příběh odvyprávěli správně, potřebujete na to čas“. „Než jsme se nadáli, byla z toho plná hra,“ dodává.

Kurt Margenau pro změnu říká, že od té doby se studio k The Lost Legacy chová jako k samostatné hře. „Novinka může stát sama o sobě vedle dalších dílů Uncharted,“ říká. Escayg jej doplňuje se slovy, že se bude jednat o sumář toho, co jsme doposud v sérii viděli. Vývojáři v minulosti přiznali, že vedle Chloe byl ve hře třeba i Sullivan, ale všichni byli poměrně těsně navázaní na Uncharted 4 a proto studio přišlo s něčím svěžím.

Vývojáři ve videu popisují i motivaci jednotlivých hrdinek. Chloe zaujal pradávný artefakt, který by měl být kdesi v Indii, jež je Chloe blízká. Navíc po něm pátral už její otec, archeolog, byť neúspěšně. Nadine má ale mnohem pragmatičtější důvod – nemá peníze a nemá moc. A chce ji zpátky. Chcete-li vidět víc, mrkněte se na video, které obsahuje záběry ze hry.

23. srpna bude mít Naughty Dog práci za sebou. Pak studio čeká pouze pokračování The Last of Us. Ale co dál? Bylo by zvláštní, kdyby kalifornský tým neměl svou budoucnost vyřešenou, ale údajně je teď ve studiu pomyslný kotlík, v němž se vaří všechny nápady. „Nevíme, co budoucnost přinese. Může to být něco nového. Ale třeba i jiné Uncharted, kdo ví,“ řekl v rozhovoru pro Daily Star Shaun Escayg.

Ale celé studio by údajně chtělo zkoušet nové věci. „Máme tolik nových nápadů, tak to u nás v Naughty Dog chodí, milujeme je. Překypuje to u nás novými světy i novými žánry,“ dodal. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama