Druhá epizoda Minecraftu již za týden
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Druhá epizoda Minecraftu již za týden

Druhá epizoda Minecraftu již za týden

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

7. 8. 2017 12:42 2
Reklama

Vývojářský tým Telltale Games dává na vědomí, že v pořadí druhá epizoda rovněž druhé sezóny takzvaného příběhového módu Minecraftu dorazí na obvyklé platformy již 15. srpna. Vedle toho se dozvídáme rovněž i to, že zkompletovaná první sezóna dorazí na Switch o týden později, tedy 22. srpna.

Druhá epizoda každopádně ponese název Giant Consequences a bude nadále sledovat a rozvíjet příběh Jesseho i jeho bandy dobrodruhů, kteří se opět dostanou do nepěkné šlamastyky. Polovina srpna přitom již tradičně platí pro všechny hráče a naráz se tedy dočkají platformy PC, Mac, iOS, Android, PS4 i Xbox One, kde druhá z pěti epizod slibuje opět divokou jízdu i příběh plný voleb. Na těch se budou moci za pomocí mechaniky jménem Crowd Play podílet i přihlížející diváci tak, jak jsou hráči již delší dobu u her od Telltale zvyklí.

Každopádně co se zkompletované první sezóny pro Switch týče, tak ta nakonec bude skutečně o něco málo dražší a dříve avizovaná cenovka stanovená na 40 dolarů znamená dokonce i o něco dražší hru ve srovnání s platformami původními. Předobjednávat každopádně lze i na Xzone, kde jsou pochopitelně k mání i zbývající velké platformy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama