Do Niohu dorazil zbrusu nový PVP režim
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Niohu dorazil zbrusu nový PVP režim

Do Niohu dorazil zbrusu nový PVP režim

Pavel Makal

Pavel Makal

7. 8. 2017 11:08 8
Reklama

Tento týden by sice měl patřit především vývojářům ze studia Ninja Theory, kteří již zítra na pulty digitálních obchodů vyšlou svůj dlouho očekávaný titul Hellblade: Senua’s Sacrifice, nejsou to ale jediní nindžové, kteří o sobě dávají vědět. Team Ninja, autoři vynikajícího akčního RPG Nioh, konečně plní svůj slib.

Hra se dočkala nového updatu 1.16, který přináší řadu oprav i úprav, jeho největším a nejočekávanějším prvkem je však implementace nového PvP režimu. Spolu s nedávno vydaným druhým DLC s názvem Defiant Honour se jedná o skvělou záminku, proč se do náročné rubačky z prostředí feudálního Japonska vrátit. I my to máme v plánu a velmi pravděpodobně vám přineseme souhrnnou recenzi obou rozšíření.

V PvP máte na výběr z režimů „Strenght“ nebo „Skill“. V tom prvním se nic nemění a se svými protivníky se můžete spokojeně řezat jako doposud. Nový Skill režim však přináší o něco více hardcore zážitek. Nemůžete v něm totiž používat svůj PvE build, Mystic Arts, Crest, Prestige Titles a pasivní schopnosti nefungují a můžete sice stále spoléhat na svého ducha – ochránce, jeho spirit level je však normalizován.

Nioh si v naší recenzi vysloužil plný počet bodů a pro milovníky akčních RPG, které čerpají svou inspiraci v sérii Dark Souls, se jedná o jednoznačnou povinnost. Jsme zvědavi, zda se Team Ninja rozhodne v tomto žánru pokračovat, nebo se třeba vrátí ke své další slavné a dlouho opomíjené značce Ninja Gaiden.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama