Amiiba ve sportovních hrách? První u NBA 2K
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Amiiba ve sportovních hrách? První u NBA 2K

Amiiba ve sportovních hrách? První u NBA 2K

David Plecháček

David Plecháček

7. 8. 2017 14:08 3
Reklama

Že Nintendo Switch podporuje amiiba, není žádná novinka. Mario Kart nebo The Legend of Zelda: Breath of the Wild, ale také Splatoon, všechny tyto hry mají své postavičky, které si můžete se svou konzolí propojit. Veskrze first-party tituly. Čekali byste, že se mezi ně zařadí i NBA 2K18?

Karta hry na Nintendo Store totiž opravdu říká, že nejnovější díl od 2K bude amiiba podporovat. Co to ale znamená, nevíme. Zahraniční média ráda vtípkují a proto se sama sebe ptají, jestli to znamená, že se Stephem Currym bude na palubovce Mario, nebo jestli bude Waluigi novou posilou Lakers.

Realita bude pravděpodobně mnohem střídmější. Amiiba nebývají součástí velkých sportovních sérií, ale mohou fungovat jako přenosná „úložiště“, na něž si hráči uloží své vytvořené postavy přes NFC tagy a následně jej přenesou na jinou konzoli. Představit si možná dokážeme nějaké speciální skiny, ale 2K zatím novinku nijak neupřesnilo.

NBA 2K18 vychází už 19. září, tudíž není příliš času na upřesnění, co se pod podporou amiiba ukrývá. Nám nezbývá nic jiného, než držet zaťaté pěsti a přát si, aby se sebranka z Houbového království objevila i coby hratelné postavy. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama