Představujeme Valor edici Call of Duty: WWII
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Představujeme Valor edici Call of Duty: WWII

Představujeme Valor edici Call of Duty: WWII

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

6. 8. 2017 16:53 1
Reklama

Do vydání Call of Duty: WWII ještě nějaký ten pátek zbývá, PR oddělení se však již činí a nově se tak díky tomu dozvídáme o jedné z těch zajímavějších edic hry. Ta nese přízvisko Valor Collection Pro a již od pohledu je skutečně nabitým kouskem takovým, který má potenciál potěšit zejména sběratele z řad hráčů.

Těžko sice aktuálně říci, zda se tato edice dostane oficiální cestou i k nám, jejímu představení to však nijak zásadně jistě nebrání. Od australské pobočky obchodu EB Games se tak skrze Twitter každopádně dozvídáme, že tato edice nabídne kromě základní hry také kovovou krabičku ke hře, season pass, unikátní bronzovou sošku, nášivky i plakát. Zatím je však k předobjednání právě pouze u protinožců.

Jde prý navíc o edici natolik unikátní, že se její propagace ujal i samotný zakladatel studia Sledgehammer Games, Michael Condrey. Ten na svém twitterovém účtu jen suše podotknul, že si toto rozhodně zakoupit plánuje a nepřímo tak navedl i ostatní.

My k tomu můžeme již jen dodat to, že celosvětově nový díl Call of Duty vychází 3. listopadu a všechny u nás dostupné edice pak budou zavčasu k mání i na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama