Spotify zřejmě zamíří i na Xbox One
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spotify zřejmě zamíří i na Xbox One

Spotify zřejmě zamíří i na Xbox One

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

4. 8. 2017 15:28 2
Reklama

Vypadá to, že po letech exkluzivity se streamovací a podcasty sdílející služba Spotify podívá ve světě konzolí i mimo značku PlayStation. Zatím sice nevíme nic oficiálního, na Redditu se však objevil obrázek z aktivity Majora Nelsona, který jasně naznačuje, že by se brzy na Xboxu mohla aplikace Spotify přeci jen objevit.

A nedlouho poté se objevila zmínka další a nově navíc magazín The Verge na základě svých vlastních zdrojů potvrzuje, kterak se všechny tyto spekulace zakládají na pravdě. Zdroje blízké magazínu Verge i Microsoftu totiž údajně potvrdily, že Spotify má vyjít brzy a v současnosti prý probíhá interní testování, z něhož zřejmě pochází také výše odkazovaný obrázek na Redditu. Ve finále nám tak, zdá se, chybí již jen to jediné – oficiální oznámení.

Připomenout můžeme jen to, že ostatně již při vydání aplikace v roce 2015 pro PlayStation 3 i PlayStation 4 na povrch vyplynuly informace o tom, kterak se má jednat pouze o časovou exkluzivitu.

A pokud by ta v dohledné době měla padnout, ta by se tím zároveň vyvrátily nedávné informace, s pomocí kterých se zástupci služby Spotify zřejmě ještě snažili do poslední chvíle mlžit a bránit detaily kontraktu se Sony.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama