Rozšíření pro Conana hru téměř zdvojnásobí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rozšíření pro Conana hru téměř zdvojnásobí

Rozšíření pro Conana hru téměř zdvojnásobí

David Plecháček

David Plecháček

3. 8. 2017 11:43 4
Reklama

Finsko má své Remedy (a další), Švédsko má své DICE (a další), Dánové jsou zastoupení IO Interactive (a studiem Playdead) a Norové jsou na tom suverénně ze severských zemí nejhůře. Jejich barvy hájí jako osamocený bojovník Funcom, který se snaží prorazit se hrami s Conanem v hlavní roli. Poslední Conan Exiles je teď v předběžném přístupu a zanedlouho se o více než polovinu zvětší.

Exiles je k dispozici jak na PC, tak na Xboxu One, a rozšíření The Frozen North přistane na obou platformách už 16. srpna. Jak Funcom ve svém vyjádření říká, expanze nepřinese jen více obsahu a možností, ale vylepší i spoustu stávajících neduhů.

Začněme popořadě a tím nejočividnějším, co dalo rozšíření jméno – totiž novou oblastí. Hráč totiž zavítá na daleký a především mrazivý sever. Podle Funcomu se mapa zvětší přibližně o sedmdesát procent, a to znamená spoustu obsahu a míst k prozkoumání. Mapa bude také mnohem vertikálnější, protože budeme prozkoumávat vysoké hory a hluboké lesy na jejich úpatích.

Svou roli sehraje v survival hře samozřejmě i počasí, především mluvíme-li o chladném severu. Nově totiž můžete ve hře umrznout k smrti. Problémem ale bude i opačný extrém, totiž na vyprahlých pouštích smrtící slunce. Ruku v ruce s tím jde i oblečení, které musíte přizpůsobit tomu, kam vyrážíte.

Nový update ale mění i zažité prvky, jako jsou souboje, uměla intelegence a další. Funcom se chlubí, že od vydání v early access do hry implementoval 28 updatů a s novým rozšířením je hra nejen větší, ale také o poznání lepší než před tím. Jak to vypadá se můžete podívat na novém traileru.

Plná hra by měla vyjít začátkem příštího roku. Uvidíme, jestli rovnou zamíří i na PS4, nebo jestli se této verze dočkáme s odstupem. Jestli vůbec.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama