Hlavní město Pillars of Eternity II ve videu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hlavní město Pillars of Eternity II ve videu

Hlavní město Pillars of Eternity II ve videu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

2. 8. 2017 12:30 2
Reklama

Pokračování klasického izometrického RPG Pillars of Eternity o sobě dává opět vědět a nově tvůrci tohoto po finanční stránce velmi úspěšného projektu představují další z novinek druhého dílu hry – sociální hub a hlavní město jménem Neketaka.

Pillars of Eternity II: Deadfire zamíří na PC, Linux a Mac nejdříve během příštího roku, fanoušci klasických her na hrdiny se však mohou dalšími drobnostmi namlsat již nyní. Na to konto aktuálně zveřejněné video představuje některé ze čtvrtí zmiňované metropole a navrch i další novinky hry.

Předně lze ve videu spatřit nové modely chování NPC postav, jež se po útoku spáchaném přímo ve městě mohou rozeběhnout na všechny strany, anebo se jen ve strachu přikrčit na zemi. V zásadě sice nejde o nic kdovíjak objevného, celkově to však pomáhá vytvářet uvěřitelný obraz světa hry.

Za další lze spatřit snahu vykrádat obchody (kterým v případě úspěchu zmizí daný objekt z inventáře) i průběh náhodných setkání, jež mohou nastat během cestování ve světě hry a které jsou řešeny systémem jednoduchých voleb s mnohdy velkými následky.

Město samotné každopádně nabídne jak místa vznešená a protkaná tou nejvybranější smetánkou, tak i to pravé podsvětí, kde lze narazit na tu nejvlezlejší i nejnebezpečnější spodinu města. Obrázek si už ale udělejte sami, my už jen můžeme připomenout to, že ke konci srpna dorazí první díl tohoto RPG ve zkompletované edici i na konzole.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama