Do Guild Wars 2 míří druhé rozšíření
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Guild Wars 2 míří druhé rozšíření

Do Guild Wars 2 míří druhé rozšíření

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

2. 8. 2017 15:39 8
Reklama

Tvůrčí tým ArenaNet oznamuje, že do jejich MMORPG Guild Wars 2 dorazí v průběhu září v pořadí již druhé rozšíření. To ponese jméno Path of Fire a zajímavé pro pamětníky prvního dílu hry může být zejména tím, že hráče přenese do regionu Crystal Desert.

Ten se objevil právě v prvním díle hry, vedle toho však Path of Fire hráče přenese i na kontinent Elona, který pochází z Guild Wars: Nightfall. Celkově přídavek nabídne pětici nových otevřených oblastí a hráči se pak mohou se svými postavami zaměřit až na devítku čerstvých specializací. Chybět nově nebudou ani mounti, pomocí kterých bude pohyb po světě podstatně rychlejší záležitostí.

Co se příběhu přídavku týče, tak ten nabídne souboj s Balthazarem, záporným lidským bohem války a ohně, který ohrožuje výše zmíněné regiony. Dopomoci k porážce hlavního antagonisty pak může instantní skok úrovně postavy, za pomocí kterého budou moci hráči jednoho svého avatara jednorázově dostat až na 80. úroveň.

Přídavek se dnes každopádně prezentuje novým trailerem a vychází už 22. září. Stát bude 30 dolarů (tedy zhruba necelých 500 korun) a k mání bude i v balíčku s předešlým rozšířením, a to za 50 dolarů, tedy za něco málo přes tisíc korun. Zájemce pak určitě může zajímat možnost vyzkoušet si přídavek v předstihu – ochutnávkový víkend zdarma bude probíhat od pátku 11. srpna do 13. srpna. Oficiální YouTube kanál hry pak nabízí řadu dalších videí, které se zaměřují na nové specializace chystaného přídavku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama