Další alfa Star Citizen se odkládá
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další alfa Star Citizen se odkládá

Další alfa Star Citizen se odkládá

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

1. 8. 2017 14:21 5
Reklama

Zdánlivě nekonečný vývoj sci-fi simulátoru Star Citizen se opět mírně protahuje a tvůrci nově oznamují, že alfaverze hry s označením 3.O se tímto odkládá. Důvodem jsou přitom v tomto případě potíže se stabilitou hry a tým potřebuje více času hry na celkové vyladění.

Nemělo by přitom jít o kdovíjak rozsáhlý odklad a nová verze by měla vyjít začátkem září, původně přitom byl avizován konec srpna. Bližší detaily odkladu se každopádně můžete dočíst ve dvojici příspěvků zde a zde.

V nich ke vzniklé situaci za vývojářský tým Will Leverett dodává, že vývoj poslední verze hry přinesl dosud netušené výzvy a problémy, jež mohlo studio především jen těžko očekávat. Odvolává se tím na občasnou nevypočitatelnost herního vývoje a prosí o trpělivost.

Tou přitom hráči samotní oplývat rozhodně musejí – titul je ve vývoji celá léta zatím a zatím kupříkladu není ani stopy po náznacích konečného data vydání hry. Namísto toho jen tvůrci Cloud Imperium Games oznamují další a další odklady a avizují chystané změny do komplexního obrazu hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama