Autoři simulátoru se omlouvají za stav hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autoři simulátoru se omlouvají za stav hry

Autoři simulátoru se omlouvají za stav hry

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

1. 8. 2017 12:38
Reklama

Až překvapivě zábavné může být opravování aut. Alespoň těch virtuálních v Car Mechanic Simulator. Letošní, třetí, ročník simulátoru prstů od oleje, vytahaných rozvodových řetězů a vadných ložisek však nenabízí optimální hráčský komfort. Vývojářské studio Red Dot Games ale rozhodně nezatlouká, naopak si sype popel na hlavu a omlouvá se za všechny technické problémy titulu.

Zatímco první a druhý díl, respektive ročníky 2014 a 2015 se na Steamu pyšní velice kladnými hodnoceními, před týdnem vydaná novinka se potýká s notně vlažným přijetím komunity. Všechna vylepšení, vyleštěná grafika a obrovská porce nových součástek dle slov příznivců tak trochu mizí pod nánosem bugů, nešťastně bídné optimalizace a nepovedeného designu hráčského rozhraní.

“Vážení, hluboce se omlouváme za všechny problémy se hrou. Obsahuje příliš mnoho bugů, víme o tom. Takováhle situace nikdy neměla nastat. Máte plné právo na nás být naštvaní, být zklamaní. Nechat si vrátit peníze. Zasloužíme si to. My… jsme zklamaní. Pracovali jsme na CMS 18 už od vydání CMS 15, od roku 2015. Celá tato série, každá část, je pro nás jako dítě. Milujeme ty auta. Všechny naše chyby jsou bolestivé,” vyznávají se autoři prostřednictvím fóra na Steamu.

“Pokud ve vás ale stále zbývá špetka víry, počkejte prosím pár minut, hodin, dní. Na opravách pracujeme 24/7 a nezastavíme se dokud nebude CMS 18 perfektní. Prosím dejte nám šanci napravit své chyby,” prosí majitele inkriminovaného titulu. Už nyní si Car Mechanic Simulator 18 prošel péčí pěti patchů, napravujících dlouhý seznam chyb.

Je příjemné vidět, že i herní vývojáři si někdy umí nalít opravdu čistého vína.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama