Titanfall 2 zítra rozšíří službu Origin Access
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Titanfall 2 zítra rozšíří službu Origin Access

Titanfall 2 zítra rozšíří službu Origin Access

David Plecháček

David Plecháček

31. 7. 2017 09:15 8
Reklama

Jak EA slíbilo, tak teď také činí. Titanfall 2 opravdu míří do Origin Acces, tedy předplacené služby na PC. Pokud si členství platíte, na druhý Titanfall se můžete podívat už zítra.

Je to už stará známá písnička, ale se stále se rozšiřující nabídkou her bude přibývat i předplatitelů EA/Origin Access a tudíž opakování neuškodí. Titanfall 2 se zítra objeví ve Vaultu her, které jsou po dobu předplácení služby k dispozi bez jakéhokoliv omezení. Počínaje zítřkem si tedy můžete porijít jak povedenou singleplayerovou část, tak i hru více hráčů včetně všech dodatečných rozšíření – třeba v podobě co-opu.

Nabídka se o Titanfall rozšíří několik hodin poté, co skončil free víkend, v němž si hru mohl vyzkoušet každý. Pokud vás tedy druhý robotický díl nadchl, nemusíte si – alespoň na PC – novinku hned kupovat, ale můžete zapřemýšlet nad stokorunovým předplatným stále se rozvíjející služby.

Ta už nabízí přes 70 titulů, takže byste nedostatkem her neměli trpět. Po Titanfallu 2 ale do nabídky zamíří snad ještě větší lákadlo – Battlefield 1. Podle EA by se tak mělo stát do začátku září. Ten hraje už přes 21 milionů hráčů a toto číslo díky tomu ještě poroste. 

Že je Battlefield pro EA důležitější ukazuje i pozornost, která je mu věnována. Neustále se dozvídáme další a další novinky o chystaném záříjovém DLC In the Name of the Tsar, a Andrew Wilson sám prozradil, že se další novinky o Battlefieldu 1 dozvíme na nadcházejícím Gamescomu. „Představíme detaily, které přinesou ten nejbohatší zážitek z Battlefieldu 1." Wilson se zmiňuje jak o epických multiplayerových bitvách, tak i o příběhových kapitolách. Dočkáme se snad nějakého obsahu i pro jednoho hráče?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama