Escape From Tarkov spouští uzavřenou betu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Escape From Tarkov spouští uzavřenou betu

Escape From Tarkov spouští uzavřenou betu

Pavel Makal

Pavel Makal

31. 7. 2017 08:55
Reklama

Online multiplayerová survival střílečka Escape From Tarkov spustila uzavřený alfa test na konci minulého roku. Nyní má za sebou nový milník a vstupuje do uzavřené bety. Vývojáři při té příležitosti odhalili nový trailer a prvky, na něž se hráči mohou těšit.

Patří mezi ně například možnost pojistit si zbraně a vybavení, díky čemuž máte větší šanci, že je po smrtí znovu získáte. Do hry také přibude nový obchodník, léky a mnoho dalších užitečných předmětů, s nimiž lze obchodovat. Vývojáři budou pracovat na balancování herní ekonomiky tím, že se předměty v nabídce a kořist bude generovat na základě poptávky a jejich četnosti v ekonomickém systému.

Milovníky zbraní určitě potěší, že do hry dorazí nové možnosti úprav výzbroje a typů sttřeliva. Mezi nové přírůstky patří samopal MP5. Hrát budete moci v celkem čtyřech lokacích - Woods, Factory, Shoreline a Customs. Každá se bude pyšnit jinou rozlohou a typem terénu. Shoreline je nejnovějším a největším přídavkem. Využívat budete moci i obecný chat, který budou sdílet všichni hráči, kteří jsou aktuálně online. Vývojáři věří, že si v něm hráči budou sdělovat důležité informace a sdružovat se do skupin na raidy. Tak trochu se ale obáváme, že se v něm bude vyskytovat ohromné množství balastu.

Na nový trailer se můžete podívat níže. Escape From Tarkov má podle plánů vývojářů být standardní hrou s běžným platebním modelem, která nebude obsahovat žádné mikrotransakce. My máme v plánu se na ni v nejbližší době podívat a přinést vám své dojmy z hraní bety.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama