V MGS 5 můžete nově hrát i za Ocelota
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V MGS 5 můžete nově hrát i za Ocelota

V MGS 5 můžete nově hrát i za Ocelota

Pavel Makal

Pavel Makal

28. 7. 2017 14:16 6
Reklama

Od vydání pátého dílu série Metal Gear Solid uplynou na počátku září dva roky. Je to už nějaký čas, kdy se hra dočkala zásadnějšího update, přesto nad ní vydavatelská společnost Konami ještě neláme hůl a poskytuje nyní hráčům zcela nový obsah.

Zajímalo vás někdy, jaké by to bylo, vyzkoušet si některou z FOB misí v kůži Ocelota? Tak to máte štěstí, protože právě to s novým updatem budete moci realizovat. Hraní za slavného Shalashasku navíc má své vlastní výhody, mezi něž patří lepší maskování nebo rychlejší tasení zbraní a jejich přebíjení. Sice mu nemůžete vyměnit oblečení, zato lze používat dvě pistole naráz a využívat jeho mistrovské přesnosti díky odraženým kulkám.

Mimo to do hry přibyly i nové plavky pro členy vaší soukromé armády, obleky Goblin a Megalodon a také nové funkce generátoru červí díry. Ten nyní dokáže automaticky extrahovat hráče v kritické situaci, kdy už skutečně teče do bot. Umístěný generátor také nepřátelé nemohou odstranit a je mnohem náročnější jej zničit.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain vyšel v září 2015 a dočkal se velmi významného úspěchu u kritiky i samotných hráčů. Zároveň se jedná o labutí píseň Hidea Kodžimy v Konami. Jak bude série nadále pokračovat zatím nevíme. Loni byl na Gamescomu představen spinoff s podtitulem Survive.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama