Techland spouští svou distribuční síť Gemly
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Techland spouští svou distribuční síť Gemly

Techland spouští svou distribuční síť Gemly

David Plecháček

David Plecháček

27. 7. 2017 12:59 9
Reklama

Steam. GOG. Origin. Uplay. Green Man Gaming. A také další desítky digitálních obchodů, které se ucházejí o přízeň hráčů a lákají je, aby právě přes ně utráceli za hry své peníze. Do rozjetého vlaku se chystá naskočit další hráč – polský vývojář a vydavatel Techland. Ten spustil svou novou platformu Gemly.

Nová, komunitně orientovaná distribuční služba by měla přivést vydavatele blíže ke svým hráčům. Alespoň tak svou novinku Techland popisuje. Logicky tak na své síti prodává vlastní hry a vlastní exkluzivní obsah, například části z deseti DLC zdarma pro Dying Light, o nichž jsme hovořili před nedávnem.

Vedle exkluzivních a vlastních věcí byste ale na Gemly narazili na velkou řádku her z řad third-party vývojářů a vydavatelů. Vypadá to, že to s Gemly myslí Techland vážně a má ambice konkurovat službám jako je Steam nebo GOG anebo alespoň menšímu GMG a jiným. Nabídka her jako je Alien: Isolation anebo Batman to jenom dokládá.

„Vytvořili jsme Gemly jako část našeho plánu být blíž našim fanouškům a mít komunitu na jednom místě,“ říká Pawl Marchwka v oficiálním vyjádření. „V tu samou chvíli ale chceme fanoušky stále bavit.“ Proto skrze službu Techland vydal část speciálního obsahu pro svou zombie akci, o níž bylo řeč v úvodu.

Nezbývá, než si Gemly prozkoumat po svém. Tak na co ještě čekáte? Napište nám, jaké jsou vaše dojmy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama