Na Xboxu One startuje beta Path of Exile
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na Xboxu One startuje beta Path of Exile

Na Xboxu One startuje beta Path of Exile

Pavel Makal

Pavel Makal

27. 7. 2017 09:45
Reklama

Diablovka Path of Exile vyšla na PC už v roce 2013 a před časem jsme se dozvěděli, že se hra podívá i na Xbox One. Pokud vám tento žánr na konzoli od Microsoftu chybí a Diablo III není vaším šálkem čaje, určitě vás potěší, že vývojáři spustili beta test.

Path of Exile: The Fall of Oriath kombinuje původní obsah PC verze s šesti zbrusu novými akty. Díky tomu hra prakticky zdvojnásobila svou velikost. Autoři hry ze studia Grinding Gear Games slibují nové předměty, lokace, skilly a také bosse, kteří by i ty největší mazáky světa Path of Exile měli zabavit na dlouhé měsíce.

PC verzi hry hraje celosvětově zhruba 16 milionů hráčů. Úspěch je zčásti zajištěn i tím, že hru můžete hrát zcela zdarma, podporu vývojářům zajišťuje prodej kosmetických předmětů, které ale majitele nijak nezvýhodňují. Sympatický přístup se zjevně osvědčil, protože studio na hře stále pracuje. Přechod na konzole je logickým krokem a jsme zvědavi, zda se hra podívá i na konkurenční PlayStation 4. A jako vždy se nemůžeme zbavit povzdechu, jak moc rádi bychom podobný titul hráli na cestách díky Nintendu Switch. Inu, naděje umírá poslední.

Pokud se bety chcete zúčastnit, můžete se zaregistrovat na tomto odkazu. Bohužel je počet míst omezen, vývojáři vám tedy účast nezaručují. My sami chceme hru rozhodně vyzkoušet a pokud se nám podaří získat přístup do testu, určitě jej zařadíme do vysílání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama