Herec údajně natáčel motion capture GTA 6
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Herec údajně natáčel motion capture GTA 6

Herec údajně natáčel motion capture GTA 6

David Plecháček

David Plecháček

27. 7. 2017 11:58 17
Reklama

Rockstar je zaneprázdněn. Pracuje totiž na Red Dead Redemption 2. A máme pro vás jednu novinku, kterou jste pravděpodobně netušili. Pracuje i na GTA 6! Ironii stranou – je jasné, že série Grand Theft Auto neleží ladem ani ve chvíli, kdy vzniká další velký projekt, na který čekají miliony hráčů. A dost možná se v posledních měsících natáčí pro GTA mocap.

Mohl by o tom vypovídat Tim Neff a jeho Instagram a seznam věcí, na kterých pracoval. Začněme odzadu – resumé projektů, pro než Neff dělal motion capture, zahrnuje kromě jiného dvě hry: Red Dead Redemption 2 a Grand Theft Auto 6. Screenshot ze stránek si můžete prohlédnout níže.

Herec údajně natáčel motion capture GTA 6
i Zdroj: Hrej.cz

Kromě toho ale Neff navštívil pobočku Rockstaru v San Diegu letos v únoru a svou cestu nezapomněl nahrát na Instagram. Je pravděpodobné, že to je právě čas, kdy by se herci mohli objevit před kamerou a kdy mohli připravovat motion capture. Zahraniční stránky samozřejmě dodávají, že by to mohl být důkaz o tom, že Rockstar na dalším GTA pracuje, ale upřímně, pochybuje o tom vůbec někdo?

Zajímavý je ale dodatek webu VG24/7. Ten totiž spekuluje nad tím, že Rockstar mohl jen říkat, že se jedná o natáčení pro GTA, ačkoliv se ve skutečnosti mohlo jednat o natáčení pro jinou hru. Velká studia totiž podobných taktik čas od času využívají, aby se zamezilo únikům. Každopádně ať je to tak nebo tak, o GTA 6 nečekejte zmínku ještě hodně dlouho. I to píše VG. A je to pravda.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama