Známe hry pro členy PS Plus na příští měsíc
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Známe hry pro členy PS Plus na příští měsíc

Známe hry pro členy PS Plus na příští měsíc

David Plecháček

David Plecháček

26. 7. 2017 15:38 16
Reklama

Včera Microsoft, dnes Sony. Na poslední chvíli nám oba giganti představují odměny pro předplatitele placených programů. Minulý měsíc to nebylo vůbec špatné, jak si Sony poradilo s výběrem tentokrát? Pro někoho je to možná ještě lepší.

PlayStationu 4 vévodí Assassin's Creed. No dobře, titul s podtitulem Freedom Cry asi není ten největší a nejlepší a ten, který kdokoliv z náš čekal, ale stand-alone dodatek k AC IV: Black Flag je ve skutečnosti poměrně slušná volba. Možná že ještě lepší je ale druhá hra z nabídky, totiž Just Cause 3. Pokud máte choutky zdevastovat něco kolem vás, počkejte si na nový měsíc a můžete se vyřádit v pokračování skvělé sandboxové série. Jako bonus poté stále platí novinka v podobě That's You.

Jak jsou na tom majitelé minulé generace? Tam už to tak slavné není a zdá se, že se Sony na tomto poli přestává snažit. Na druhou stranu třeba někoho Super Motherload a Snakeball potěší. To samé se dá říct i o Vitě, na které si můžete zahrát Downwell a Level 22.

Tyto hry střídají v nabídce Until Dawn, Game of Thrones od Telltale, Tokyo Jungle a Darkstalkers Resurrection pro PS3, a Don't Die Mr Robot a Elelemt4l z Vity. Pokud jste si je ještě neaktivovali, máte nejvyšší čas.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama