THQ má v rukávu dvě neoznámené hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka THQ má v rukávu dvě neoznámené hry

THQ má v rukávu dvě neoznámené hry

David Plecháček

David Plecháček

26. 7. 2017 09:17 2
Reklama

Léto utíká tak rychle, že už teď máme blíž ke Gamescomu než zpětně k E3. A proto je nejvyšší čas začít pátrat, co se na největší evropské akci svého druhu udá. Příjemnou zprávou je, že se budou prezentovat i menší vydavatelé, kteří se v LA tolik neprosadili. Jako příklad můžeme uvést THQ Nordic.

A THQ na to jde ve velkém, protože podle oficiální zprávy společnost představí v Kolíně hned osm her. Šest z nich známe, dvě zbývající budou teprve oznámeny. Můžeme si je všechny vyjmenovat:

Největší rybou v rybníce bude piraňa, tedy studio Piranha Bytes. Německé studio z Ruhrgebietu se proslavilo sériemi Gothic a Risen, a teď chtějí udělat dojem svou novinkou ELEX, která míchá fantasy a sci-fi prvky. Další zajímavý mix představuje třetí SpellForce, série, která naposledy vyšla před jedenácti lety a která skvěle mixovala prvky RPG a strategie.

Výčet pokračuje třetím The Guild, další z navrátilců letitých sérií. A pak už se jedná o menší, nicméně ne nezajímavé tituly – Battle Chasers: Nightwar, nominované na nejlepší RPG letošní výstavy E3, které má vyjít 3. října i na Nintendu Switch, Aquanox: Deep Descent, first-person podvodní střílečka, a závodní hra Wreckfest studia Bugbear.

K neoznámeným novinkám, o nichž byla řeč v úvodu, příliš mnoho říct nemůžeme. Jedna je prý nová IP, RPG, jenž se odehrává v otevřeném unikátním světě a bude post-apokalyptickou kung-fu bajkou, druhou jen naopak pokračování dobře známé mysteriózní hororové značky. Všechny hry budou na výstavišti hratelné, takže pokud plánujete cestu...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama