The Sims 4 si brzy zahrajete i na Xboxu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Sims 4 si brzy zahrajete i na Xboxu

The Sims 4 si brzy zahrajete i na Xboxu

Pavel Makal

Pavel Makal

25. 7. 2017 12:02 2
Reklama

Věřte nebo ne, The Sims 4 přistály na Originu už v roce 2014. Za uplynulé tři roky hra stejně jako její předchůdci kynula dodatečným obsahem, nyní se dost možná podívá i za hranice své domácí platformy.

Přestože vydavatelství EA dosud informaci oficiálně nepotvrdilo, The Sims 4 se nyní objevili v nabídce Microsoft Store s tím, že hra vyjde na Xboxu One. Stránka dokonce uvádí i datum vydání, podle všeho byste si oblíbený simulátor života měli na konzoli zahrát už tento podzim, konkrétně 17. listopadu letošního roku.

Kromě standardní edice má být k dispozici také verze Deluxe Party Edition, která majitelům poskytne mimo jiné i třídenní předběžný přístup. Pokud si hru předobjednáte, získáte balíček Perfect Patio Stuff, s nímž bude váš dvorek budit závist v širokém okolí.

Zatím bohužel nejsou předobjednávky spuštěny, takže ani nevíme, kolik bude hra stát. Taktéž není jasné, zda bude k dispozici i dodatečný obsah, který pro The Sims 4 v průběhu let vyšel. Až dosud se hra dočkala tří rozšíření – Hurá do práce, Společná zábava a Život ve městě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama