Obří bludiště v kukuřici propaguje Anthem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Obří bludiště v kukuřici propaguje Anthem

Obří bludiště v kukuřici propaguje Anthem

Pavel Makal

Pavel Makal

25. 7. 2017 09:15 18
Reklama

Způsoby propagace her jsou různé. Reklamní bannery na webech, billboardy, trailery v kinech, je toho zkrátka mnoho. Ve své době například skutečně bizarními nápady proslula společnost Acclaim, která například nabízela pozůstalým slušnou sumu za reklamní prostor na náhrobcích, kde měla být propagována jejich hra Shadowman. Podobných šíleností byste asi v minulosti našli více, momentálně nejzvláštnější způsob ale volí BioWare.

Ti totiž svou chystanou hru Anthem propagují skrz bludiště v kukuřičném poli. Pokud navštívíte kanadský Edmonton, získáte jedinečnou příležitost projít se po cestičkách, které dohromady skládají obraz jednoho z mechů v připravované kooperativní akci. Mimo to je v kukuřici vyvedeno i obří logo společnosti. Na celou záležitost se můžete podívat v přiloženém videu.

Naštěstí je zřejmé, že BioWare tuto svou PR akci neberou nijak zvlášť vážně a je to nakonec poměrně vtipný nápad. V odlehčeném videu, které obsahuje celou řadu slovních hříček s kukuřicí, například tvrdí, že v dnešní době je čím dál těžší zaujmout. Zatímco někteří volí konvenční způsoby propagace, oni zvolili za své médium pole. Podotýkají, že není lepším způsobem, jak oslavit růst nové hry než skrz růst kukuřice.

Doufejme, že veškerou svou invenci studio neinvestuje do podobných skopičin a Anthem bude mít v rukávu více es, než jen povedenou reklamní kampaň. Hra by měla vyjít v průběhu příštího roku na PC, PS4 a Xbox One. V přípravě je už několik let a vývojáři odmítají potvrdit i vyvrátit, zda bude mít kukuřice ve hře nějaký zásadnější účel.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama