2K chce vydávat každý rok nějakou AAA hru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka 2K chce vydávat každý rok nějakou AAA hru

2K chce vydávat každý rok nějakou AAA hru

David Plecháček

David Plecháček

25. 7. 2017 13:49 5
Reklama

Není to tak dávno, co si společnost Take-Two kladla za cíl vydávat každý rok alespoň jednu velkou AAA hru vedle každoročních dílů NBA 2K nebo WWE. A ačkoliv to vypadalo, že společnost své plány naplní, nakonec se ukázalo, že se musí leccos naučit. I o tom mluvil Strauss Zelnick v rozhovoru s GamesIndustry.biz společně s prezidentem 2K Davidem Ismailerem.

„Snažíme se tento plán stále naplnit,“ řekl Strauss Zelnick, hlava rodiny, do níž 2K patří. Společnost si také stanovila limity svých vlastních zisků, které chce naplnit, nebo lépe překročit. „David vytvořil pětiletý plán, který nám tohle částečně zaručí. Navíc víme, co Rockstar dokáže. A aktivity Rockstaru se hodně transformovaly s GTA Online,“ dodal ředitel T2.

Ismailer je v 2K už přes 15 let, ale coby prezident v ní vystupuje krátkou chvíli. Nechybí mu vize a cíl, ačkoliv bychom neměli čekat nic moc diametrálně odlišného od toho, co 2K dělalo v minulosti. „Chceme růst a soustředit se na klíčové věci. Máme NBA a WWE, máme plány s Firaxis, děláme AAA hry. Sledujeme mobil a asijský trh. Těchto šest věcí jsou našimi klíčovými okruhy, v nichž se můžeme neustále rozvíjet.“

„Naší strategii radikálně neměníme. Ideálně bychom chtěli vydat jednu AAA hru za rok,“ dodal ke svým předchozím slovům. Zelnick k tomu později v rozhovoru dodal, že na fiskální rok 2019 si společnost chystá vedle RDR2 jednu velkou novou hru od 2K. Konkrétnější ale bohužel nebyl.

Celý rozhovor s magazínem GamesIndustry se kromě AAA her točí i kolem dalších popsaných okruhů. Je zajímavé nahlédnout pod pokličku jednoho z největších vydavatelství a přečíst si, v čem se společnost cítí silná a kde naopak ne. Celý rozhovor najdete pod tímto odkazem.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama