Dunkerk dorazil i do Day of Infamy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dunkerk dorazil i do Day of Infamy

Dunkerk dorazil i do Day of Infamy

Pavel Makal

Pavel Makal

24. 7. 2017 09:06
Reklama

Pokud sledujete aktuální filmové novinky, určitě vám neuniklo, že se v uplynulých dnech v kinech objevil snímek Dunkerk od režiséra Christophera Nolana. Ten sbírá velmi pozitivní ohlasy, ale my přeci jen nejsme filmový web, takže se namísto hodnocení Nolanova díla raději budeme věnovat novému přídavku pro Day of Infamy, který s Dunkerkem souvisí.

Do hry totiž nyní přibyly hned dvě nové mapy. Jedna z nich se věnuje právě událostem z května a června 1940, kdy bylo zhruba 400 tisíc spojeneckých vojáků v pasti na plážích u francouzského Dunkerque a pod neustálým tlakem německých vojsk čekali na evakuaci. Té se nakonec zhruba 340 tisíc z nich skutečně dočkalo v rámci takzvané Operace Dynamo. V případě, že budete hrát za Wehrmacht, bude vaším úkolem městečko Dunkerque dobýt.

Druhá mapa nese název Bréville a zaměřuje se na další podstatný okamžik války - bitvu u Bréville, která proběhla několik dní po vylodění v Normandii v červnu 1944. Hrát budete za britské výsadkáře, kteří se pokusí dobýt městečko Bréville-les-Monts. Právě na této mapě si také zřejmě povšimnete zkvalitnění a větších detailů modelů trávy.

Update je už nyní k dispozici, Day of Infamy můžete hrát na PC, Macu a Linuxu. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama