Bungie prodlužují betu Destiny 2 do středy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bungie prodlužují betu Destiny 2 do středy

Bungie prodlužují betu Destiny 2 do středy

Pavel Makal

Pavel Makal

24. 7. 2017 12:23 6
Reklama

Destiny 2 patří je jedním z titulů letošního podzimu, na něž se v redakci těšíme a je téměř jisté, že je “budeme hrát”. Naše očekávání ještě více podpořil betatest, který v uplynulých dnech proběhl. A pokud jste se jeho otevřené části nestihli zúčastnit, máme pro vás dobrou zprávu. Nic není ztraceno!

Vývojáři z Bungie totiž oznámili, že se test prodlužuje. Hrát tedy můžete až do středečních tří hodin ráno našeho času. Otevřená beta započala 21. července, ti, kteří si hru předobjednali, se mohli zapojit o něco dříve. Původně měl být test ukončen již dnes. V nejbližších dnech můžete očekávat naše souhrnné dojmy z hraní.

V rámci bety si hráči mohou vyzkoušet jak úvodní singleplayerovou misi, která představí příběh, respektive onu zásadní šlamastyku, která svět Destiny postihla, a také řádně nasupeného záporáka. Mimo to si můžete zahrát i strike, kooperativní misi pro tři hráče s názvem Inverted Spire. A pokud preferujete spíše kompetitivní multiplayer, jsou pro vás přichystány hned dva PVP režimy. Kromě mírně pozměněného Control beta představuje nový mód Countdown na mapě Endless Vale.

Beta je momentálně k dispozici pouze na konzolích, PC hráči se vlastního testu dočkají v srpnu. Hra samotná pak vyjde 6. září na PS4 a Xboxu One, na PC bude dostupná od 24. října. Vývojáři slibují řadu změn od prvního dílu, jednou z těch nejzásadnějších má být zcela jiný přístup k vyprávění příběhu. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama