Vyzkoušejte sportovní VR hru z vesmíru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyzkoušejte sportovní VR hru z vesmíru

Vyzkoušejte sportovní VR hru z vesmíru

David Plecháček

David Plecháček

21. 7. 2017 11:15 1
Reklama

Možná si vzpomenete, že jsme nedávno mluvili o VR adventuře Lone Echo od studia Ready at Dawn, které v minulosti udělalo například The Order 1886. K exkluzivnímu počinu pro Oculus ale náleží i jeho jiná, sportovní část, kterou si můžete zahrát od včerejška zdarma.

Echo Arena využívá prostoru kolem vás, takže se neomezíte jen na nudné sedění v křesle nebo na pohovce. Naopak vám dává velkou volnost v tom, jak se pohybovat. Pokud bychom Echo Arena popisovali nějakým sportem, byl by to možná nečekaně famfrpál (bez košťat). Moment, vy si myslíte, že famfrpál není reálný sport?!

Každopádně je to famfrpál říznutý rugby a místo potlouků a šišatých nesmyslů bojujete o frisbee. Zní to šíleně, ale paradoxně by to mohlo ve VR fungovat. Ideálně samozřejmě s přáteli, ale v týmu vás je pět, přičemž všichni pochopitelně potřebujete stejné VR – Oculus Rift.

Klíčem k úspěchu je chytit létající talíř a prohodit ho brankou druhého týmu. Prvek rugby ale přichází na scénu ve chvíli, kdy se vedle vás někdo objeví. Můžete ho totiž nekompromisně srazit a protihráč se musí po utržené ráně chvíli vzpamatovávat. A to je ideální chvíle na to vyrazit do protiútoku.

Echo Arenu si mohli už zahraniční redakce vyzkoušet a nalézají pro ní jenom slova chvály. VR prý dokáže jedinečně podtrhnout kompetitivní prvek hry a vtáhnout vás tudíž do děje ještě více. Pokud máte Oculus, můžete si novinku z Oculus Store zdarma stáhnout. Oproti tomu Lone Echo, single-playerová hra ze stejného univerza, stojí 40 dolarů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama