Autoři L4D vydávají VR hru Blade Runner
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autoři L4D vydávají VR hru Blade Runner

Autoři L4D vydávají VR hru Blade Runner

David Plecháček

David Plecháček

21. 7. 2017 08:12 1
Reklama

Turtle Rock Studios se naposledy zapsalo do herní historie vydáním asymetrické multiplayerové hry Evolve, která se nejprve prodávala jako AAA titul a později se přehoupla do free-to-play modelu, ani ten jí ale nezachránil. Kalifornské studio z Lake Forest ale nezahálí a chystá novou VR hru.

Po Left 4 Dead a ambicemi protkaným Evolve se může zdát, že se jedná o ústup ze scény, nadruhou stranu si bývalí zaměstnanci Valve berou na paškál velkou značku, se kterou chtějí zahrát spoustu muziky. Tou VR hrou totiž není nic menšího, než Blade Runner.

Možná jste zbystřili, protože jste někde zaslechli, že se i do kin chystá nový díl, který se odehrává třicet let po legendární jedničce. A opravdu - Blade Runner 2049: Replicant Pursuit je hrou, která má nový snímek doprovodit do kin.

Uvidíme, jestli Denis Villeneuve dostojí pověsti velice talentovaného režiséra, ale také doufáme, že své pověsti dostojí i společnost Turtle Rock. Jejich hra vychází na Gear VR už dnes. Oculus přitom oznámil, že chystá se dvěma dalšími vývojáři dva další Blade Runner projekty pro Gear VR a Oculus Rift. Ty vyjdou někdy kolem premiéry, tedy v říjnu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama