Arénová střílečka PWND vás nechá tančit
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Arénová střílečka PWND vás nechá tančit

Arénová střílečka PWND vás nechá tančit

David Plecháček

David Plecháček

21. 7. 2017 09:59 2
Reklama

Další arénová střílečka? Ale to tu dlouho nebylo! Pojďme si ten příběh říct ještě jednou; to si takhle jednou uvědomíte díru na trhu a chcete ji zaplnit… a pak přijdete se hrou, jejíž název se bude krásně pamatovat. PWND. Studio Skydance chtělo být kreativní. Nakonec ale spolu s vlastním názvem vlastně naznačuje, o čem novinka bude.

PWND je další hrou, která rozšíří multiplayerové souputníky. Jak říká server GameSpot, tentokrát se novinka nepodobá Overwatchi ani žádnému jeho derivátu, ale spíš si leccos bere od Quaka. Respektive od nejnovějších Quake Champions. Rychlá frenetická akce, kde mít moc znamená mít tu největší zbraň pod sluncem, ideálně raketomet.

V tomto ohledu bychom mohli připomenout i LawBreakers, které se snaží o to zapojit co nejvíce vertikálnost svých map. PWND se o to pokouší taktéž. Je ale pravda, že se PWND nedá upřít snaha o revolučnost, protože v normální střílečce sbíráte body zabíjením těch druhých, ale v PWND na nich musíte tancovat a tím je pokořit. A to tu ještě nebylo.

Jak PWND vypadá, se můžete přesvědčit v traileru. Novinka je v tuto chvíli několik hodin v early accessu na Steamu, takže si jí můžete zčerstva za 24 dolarů vyzkoušet. Navíc tato akce platí jen do 26. července, poté se cena ještě o šest dolarů navýší. Ale ten název… nejdřív v červnu GTFO, v červenci PWND. Co asi bude v srpnu? WT…? 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama