Remaster Pataponu vyjde příští měsíc
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remaster Pataponu vyjde příští měsíc

Remaster Pataponu vyjde příští měsíc

Pavel Makal

Pavel Makal

20. 7. 2017 13:13 1
Reklama

Pon! Pon! Pata! Pon! Pokud jste pařili mezi šťastné vlastníky handheldu Sony PSP, je velice pravděpodobné, že jste na něm hráli i některý ze tří dílů série Patapon. Neuvěřitelně návyková rytmická hra, se člověku doslova zažrala do mozku, a to nejen kvůli až hypnotickým zvukům, ale především svou nekompromisní hratelností. Už brzy si ji budete moci zahrát i na PlayStation 4.

Po vydání remasteru Parappa the Rapper a LocoRoco je Patapon dalším případem, kdy Sony sahá do svého portfolia a znovu nabízí lehce oprášený starý titul. Je trochu škoda, že se nedočkáme celé kolekce, remasteru se dočká pouze první díl. Obsahem by měl být zcela shodný s původní verzí, na PS4 Pro se však hra dočká poměrně úsměvné podpory 4K rozlišení. Nalijme si však čistého vína, zrovna Patapon se bez něj v klidu obejde.

Hra vyjde již 1. srpna a vy se tak znovu budete moci starat o svou vlastní armádu roztomilých a skandujících válečníků. Hra mate tělem a pod barevným kabátkem se skrývá velice komplexní titul, v němž nesmíte nic nechat náhodě, správně zvolit sestavu své jednotky a hlavně se naučit všechny rytmické povely. 

Očekáváme, že Patapon vyjde s cenovkou kolem 15 dolarů, tedy v přepočtu zhruba 340 korun. Je pravděpodobné, že se v budoucnu dočkáme i remasteru dalších dílů, stejně jako v případě LocoRoco 2. Ve videu níže se můžete podívat, jak hra vypadá v akci a jak o ní hovoří prezident Sony Worldwide Studios Šúhei Jošida.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama