Přihlašte se do bety Update 5.0 pro PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Přihlašte se do bety Update 5.0 pro PS4

Přihlašte se do bety Update 5.0 pro PS4

Pavel Makal

Pavel Makal

20. 7. 2017 11:53
Reklama

Pokud se objeví nový update pro PlayStation 4, zpravidla se v jeho popisu hovoří o větší stabilitě systému a podobných drobnostech. Pak jsou tu ale i ty skutečně velké, které přinášejí výrazné změny, úpravy či nové vlastnosti. Jeden takový se už chystá a vy si jej budete moci vyzkoušet v předstihu.

Společnost Sony totiž potvrdila nový velký systémový update na verzi 5.0, který ještě před ostrým spuštěním projde beta testem. Do toho se můžete přihlásit i vy, registrace již byla spuštěna a podle slov Sony poběží až do doby, kdy beta započne. Dojít by k tomu mělo počátkem příštího měsíce. 

Podmínky pro účast nejsou nijak striktní - musí vám být alespoň 18 let a musíte mít přístup na takzvaný Master účet na své konzoli. Poměrně zvláštní je, že při registraci musíte také odpovědět na otázku, zda jste předplatiteli služby PlayStation Now. Je tedy velice pravděpodobné, že nový update přinese novinky právě v této oblasti. Velmi by nás potěšilo, kdyby konečně došlo ke spuštění této služby i u nás. Připomeňme, že se jedná o možnost, jak si na aktuální generaci PlayStation zahrát také hry z PS3.

Pokud bude vaše přihláška přijata, dostanete potvrzovací email. V případě, že vás testování omrzí,  máte možnost vrátit se na předchozí verzi firmware. Registraci můžete provést pod tímto odkazem.  Dosud posledním velkým updatem byla verze 4.50, která přinesla takzvaný Boost mode pro PlayStation 4 Pro, který má vylepšit fungování titulů, které přímo nedostaly patch pro podporu silnější konzole. Také jsme se dočkali podpory externích hardisků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama