Blackhole vyjde příští měsíc na konzolích
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Blackhole vyjde příští měsíc na konzolích

Blackhole vyjde příští měsíc na konzolích

Pavel Makal

Pavel Makal

20. 7. 2017 14:31 4
Reklama

Plošinovka Blackhole od českého studia FiolaSoft se na PC objevila již na počátku roku 2015. Titul, který vznikl kompletně v Game Makeru, je pořádně tuhou 2D logickou plošinovkou. Na verze pro konzole jsme si museli poměrně dlouho počkat, ostatně důvody do jisté míry zmiňuje producent hry Filip Kraucher v našem Vidcastu. Nyní už je však konzolové vydání doslova na spadnutí.

FiolaSoft se totiž v čerstvé tiskové zprávě pochlubil, že na PlayStation 4 a Xboxu One si Blackhole budeme moci zahrát již 8. srpna letošního roku. Své oznámení tým doplnil novým trailerem, který naleznete níže. Hra vyjde v digitální podobě a měla by stát zhruba 15 dolarů, v přepočtu tedy kolem 340 korun. 

Hlavním principem Blackhole jsou hrátky s gravitací, díky nimž může postava hlavního hrdiny dosáhnout na zdánlivě nepřístupná místa. Nedobrovolný hrdina můsí ve svízelné situaci zachránit zbytek posádky vesmírné lodi, opravit plavidlo a ještě odhalit záhadu na pozadí mise, na níž byla skupina vyslána. Konzolová verze bude obsahovat všechna 4 DLC, více než 130 úrovní včetně deseti zbrusu nových a brutálně obtížných lokací, soundtrack složený ze 40 skladeb a digitální artbook. O český dabing se postarali známí youtubeři.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama