Ubisoft těší odklad Red Dead Redemption 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft těší odklad Red Dead Redemption 2

Ubisoft těší odklad Red Dead Redemption 2

Pavel Makal

Pavel Makal

19. 7. 2017 09:09 11
Reklama

Zatímco většinu hráčů odklad Red Dead Redemption 2 nejspíš nepotěšil, v Ubisoftu z něj mají nepokrytou radost. Přesun westernové akce na rok 2018 by totiž údajně mohl pomoci úspěchu hrám ze stáje francouzského vydavatele. Alespoň si to myslí finanční šéf společnosti Alain Martinez.

Ten během pravidelné konference k příležitosti oznámení finančních výsledků za uplynulé období podotkl, že absence Red Dead Redemption 2 bude mít jistě pozitivní dopad na fiskální rok 2018 a to, jak si povedou hry od Ubisoftu. “Vzali jsme to v úvahu při tvorbě našich finančních předpokladů. Odklad Red Dead Redemption nám dává lepší prostor pro vydávání našich titulů,” řekl Martinez.

Ubisoft očekává, že ve druhém kvartálu prodeje vzrostou o 34 procent, na čemž se má podílet především vydání titulu Mario + Rabbids Kingdom Battle pro Nintendo Switch, třetí sezóna DLC pro For Honor a také nové rozšíření pro kooperativní akci Rainbow Six Siege. Do konce letošního roku pak také očekáváme Assassin’s Creed Origins a nový South Park. Martinez během konference však také uvedl, že je zatím velmi brzy soudit, jaký vliv bude Red Dead Redemption na stav trhu mít. 

Ředitel vydavatelství Take-Two Interactive Strauss Zelnick v minulosti uvedl, že je úplně jedno, kdy Red Dead Redemption vyjde, protože hra takového formátu se bude prodávat kdykoli. Očekáváný western má termín vydání momentálně stanoven na jaro příštího roku. V prvním kvartálu 2018 má vyjít hned několik velkých titulů, za všechny můžeme jmenovat například Far Cry 5 nebo domácí Kingdom Come: Deliverance.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama