Mobilní aplikace pro Switch je již k dispozici
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mobilní aplikace pro Switch je již k dispozici

Mobilní aplikace pro Switch je již k dispozici

Pavel Makal

Pavel Makal

19. 7. 2017 10:09 3
Reklama

Začátkem června jsme vás seznámili s detaily on-line služby na Nintendu Switch. Od příštího roku bude multiplayerové hraní po internetu zpoplatněno, předplatitelé ale dostanou řadu bonusů, podobně jako na konkurenčních platformách. Už dnes si ale můžete na své mobilní zařízení stáhnout doprovodnou aplikaci.

Jmenuje se Nintendo Switch Online a je dostupná na zařízeních s operačním systémem iOS a Android. Nintendo tvrdí, že je navržena tak, aby uživatelům zpříjemnila a rozšířila herní zážitek na nové konzoli. Díky aplikaci můžete spravovat specifické služby konkrétních her, jako je například SplatNet 2 pro Splatoon 2. Také můžete zvát své přátele ke společnému hraní a využívat hlasový chat.

Přátele lze do hry pozvat přes sociální sítě Facebook a Twitter. SplatNet 2 obsahuje nejrůznější herní informace, jako jsou výsledky zápasů či vaše pozice v žebříčku. Využívání hlasového chatu se taktéž liší hru od hry. Někdy můžete diskutovat se všemi hráči, jindy jen se svým týmem. Je také třeba, aby byla hra s aplikací kompatibilní. Nintendo uvádí Splatoon 2 jako příklad.

Využívání aplikace je zdarma až do příštího roku, kdy bude on-line služba zpoplatněna. Potřebujete jen Nintendo Account a samozřejmě samotnou konzoli Switch. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama