Náhledněte do zákulisí Star Wars Battlefront 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Náhledněte do zákulisí Star Wars Battlefront 2

Náhledněte do zákulisí Star Wars Battlefront 2

David Plecháček

David Plecháček

17. 7. 2017 10:51 13
Reklama

Dnes už jsme akci D23 zmiňovali, a opakování je matka otravnosti, takže přejdeme rovnou k tomu, co se na Disney akci objevilo. Součástí jedné z nejznámějších zábavních firem současnosti je už nějaký čas i LucasArts, pod který spadají Hvězdné války. A jedna hra z toho univerza má letos vyjít a to by bylo, aby se na akci neukázala.

Ve videu zaměřeném na single-playerovou kampaň se vedle vývojářů ukázaly i záběry ze samotné hry. „Příběh Battlefronut 2 je pro svět Hvězdných válek nezbytný,“ říká Steve Blank z LucasFilmu. „Co se stalo po návratu Jediů? Co se stalo s celou galaxií? Co se stalo s Impíriem po smrti císaře?“ klade si otázky Mark Thompson ze studia Motive. Právě to stojí za příběhovou částí nových Hvězdných válek a právě na tyto otázky bude hra odpovídat.

Thompson hned v úvodu říká, že byl vždycky spíše fanoušek temné strany. V příběhu se chopíme hlavní hrdiny Iden Versio, která této temné straně a Impériu sloužila. Inferno Squad je speciální jednotka, o které málokdo věděl, že vůbec existuje. „Byli jsme na Endoru, když druhá hvězda smrti vybuchla,“ líčí Janina Gavankar, představitelka hlavní hrdinky hry. „Iden bude postavena do zajímavé role, se kterou se musí vypořádat. Hvězda smrti je zničená a císař je mrtvý. Jaká rozhodnutí musí potom takový člověk udělat, aby zjistil, kým vlastně je a co se z galaxie stalo?“ „Tím, že se Impérium zhroutilo, se ze skupiny stávají psanci,“ dodává Iden alias Janina Gavankar.

Celé video toho ukazuje více, například další postavy, které se v příběhu objeví. Například Haska,kterého ze všech asi nejvíce zajímá, kam se galaxie posune. Oproti tomu Dell je člověkem, který toho v ní procestoval snad úplně nejvíce. Dell vyrůstal na Coruscantu ještě za dob Jediů a do příběhu přinese dávku humoru. V neposlední řadě jsou Hvězdné války i příběhem jednotlivých rodin, takže pokud sledujeme Iden Versio, ve hře bude hrát určitou roli i její otec, Garrick.

Na celé video se můžete podívat zde:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama