Update pro Xbox One přináší řadu novinek
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Update pro Xbox One přináší řadu novinek

Update pro Xbox One přináší řadu novinek

Pavel Makal

Pavel Makal

14. 7. 2017 12:42 14
Reklama

Pokud vám doma pod televizí stojí konzole Xbox One, měli byste věnovat pozornost následujícímu oznámení. Microsoft totiž představuje nový update, který přináší několik poměrně zajímavých novinek.

Pravděpodobně nejzásadnějším prvkem updatu je nová možnost zvolit si libovolný obrázek jako GamerPic. K jeho nahrání můžete využít PC, mobilní aplikaci nebo samotnou konzoli, jedinou podmínkou je, aby splňoval pravidla Xbox Live Code of Conduct. Podobně můžete upravit i profilový obrázek vašeho klubu nebo pozadí na klubové stránce.

Další z nových funkcí je možnosti společného streamování až ve čtyřech lidech. Spolu se třemi kamarády se tak můžete domluvit na společném vysílání a nabídnout divákům čtyři různé pohledy na akci. Potřebujete k tomu jen aplikaci Mixer a uživatelské rozhraní působí velice jednoduše. Přátele můžete pozvat přes jejich profil, pozvánka se přijímá prostým podržením tlačítka Xbox.

Zjednodušení přináší i nová volba propojení konkrétního ovladače s konkrétním účtem. Pokud máte ovladačů a profilů na konzoli víc, stačí po propojení zapnout konzoli vlastním ovladačem a budete rovnou přihlášeni na svůj profil. Nově můžete také pohodlně tvořit turnaje v aplikaci Arena a také lépe sledovat jejich průběh.

Updatu se dočkala i mobilní aplikace pro iOS a Android, která nově umožňuje sdílet Looking for Group požadavky do zpráv a Activity Feedu. Na mobilu také nyní můžete prohlížet nabídku Xbox Game Pass.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama