Molyneux vydá mobilní úspěšnou hru i na PC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Molyneux vydá mobilní úspěšnou hru i na PC

Molyneux vydá mobilní úspěšnou hru i na PC

David Plecháček

David Plecháček

14. 7. 2017 09:41
Reklama

Peter Molyneux se částečně stáhl do pozadí a není o něm příliš slyšet. Autor veleslavných her jako je Populous, Syndicate, Theme Park a Theme Hospital nebo v čele firmy Lionhead her Black & White a Fable se naposledy nechal slyšet, že jeho nejúspěšnější hrou je Trial, o kterém ve výčtu výše není ani zmínka. Není divu, když se jedná o hříčku pro iOS, která je možná úspěšná, ale zdaleka ne tak slavná.

Molyneux v dubnu řekl, že mobilní The Trail si během několika dnů a týdnů vyzkoušelo mnohem více hráčů, než sérii Fable za celou dobu její existence. Možná i proto se po Godusu, s nímž Molyneux opět nasliboval mnohé a mnohé nedodržel, vrací na PC právě s The Trail. Tam se bude plná hra jmenovat The Trail: Frontier Challenge.

Port „nejúspěšnější“ Molyneuxovy hry vyjde později v létě na Steamu. Studio 22Cans zatím neprozradilo, jestli se počítačová verze bude od té mobilní nějak lišit, ale z traileru, který oznámení doprovází, příliš viditelných změn patrných není.

Nápad na hru prý slavný autor dostal, když venčil svého psa domovským Guilfordem a přišel pozdě na schůzku, protože se nemohl zbavit úvah na téma, co vše by objevili, kdyby ve své procházce pokračovali. Proto se v The Trail chopíte role cestovatele, který se vydá na cestu, na které zažije dobrodružství. Hra je poměrně lineární, ačkoliv v ní musíte učinit několik rozhodnutí při tom, když se bavíte s ostatními cestovateli a obyvateli míst, kudy projdete.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama