MS veze na Gamescom funkční Xbox One X
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka MS veze na Gamescom funkční Xbox One X

MS veze na Gamescom funkční Xbox One X

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

14. 7. 2017 09:03 4
Reklama

Návštěvníci letošního Gamescomu v Kolíně nad Rýnem budou zřejmě prvními zástupci veřejnosti, kteří si na vlastní kůži osahají výkon a možnosti připravovaného Xbox One X. Microsoft plánuje ukázat po roční odmlce fanouškům co nejvíce. Nenechal se omezit ani termínem akce a již dva dny před otevřením bran Kolínského výstaviště spustí online vlastní show.

Od neděle 20. srpna, deváté hodiny večerní, tak americká společnost začne mezi své fanoušky vypouštět novinky a informace týkající se připravovaných projektů a her. Livestream má zahrnovat interview s autory i dosud neviděné záběry z budoucích titulů na Xbox a PC. Tvářemi show budou šéfové lokálních divizí Microsoftu, britský Graeme Boyd a jeho domácí protějšek Maxi Graeff. Microsoft láká i na různé dárky a překvapení pro diváky streamu.

V pondělí 21. taktéž v devět večer odstartuje druhý livestream, tentokrát zaměřený na sérii Age of Empires. Show se bude pravděpodobně točit především kolem připravovaného remasteru prvního dílu, na kameru by však měla promluvit řada autorů, jež se v průběhu let na sérii podepsali. A dle slov Microsoftu se fanoušci dočkají “vzrušujících informací o které nechcete přijít”. Uvidíme co si pod takovou frází představují.

A to asi nejdůležitější přijde s oficiálním spuštěním druhé největší a nejvýznamnější herní výstavy na světě. Ve výstavních halách bude totiž na nedočkavé návštěvníky čekat řada funkčních Xbox One X. Úplně poprvé se tím dostane nová konzole do rukou veřejnosti a první dojmy a názory zkoušejících jistě zarezonují kuloáry vzápětí.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama