V září vychází závodní hra NASCAR Heat 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V září vychází závodní hra NASCAR Heat 2

V září vychází závodní hra NASCAR Heat 2

David Plecháček

David Plecháček

13. 7. 2017 09:12
Reklama

Budu se opakovat, promiňte mi to, ale letošní podzim bude na závodní hry opravdu bohatý. Vedle Forzy 7, na kterou se díky Xboxu One X vážně těšíme, totiž konečně vyjde i Gran Turismo Sport. Snad. Možná. Ale člověk nikdy neví. Jenže vedle nich se o přízeň a o peníze přihlásí i Project CARS 2. Raději bychom ale neměli zapomínat ani na WRC 7, které každoročně dělá mílové kroky kupředu. A pak si taky můžete koupit NASCAR.

Za hrou stojí relativně neznámý vývojářský tým i vydavatel. NASCAR Heat 2 vytváří studio Monster Games. To stojí i za loňským ročníkem, který se prodával pod názvem NASCAR Heat Evolution. Ve světě u médií úplně nepropadl, ale hráči byli o poznání přísnější. Monster Games se tak mají kam posunout a doufejme, že se jim to povede.

Jestli totiž existuje opomíjený motoristický žánr, jsou to právě oválné závody. Už i ten čistý offroad dostane po letech vlastní hru díky Milestone a jejich hře Gravel. Série NASCAR to ale u nás bude mít těžké, protože je populární především (lépe řečeno jenom) v Severní Americe. Na druhou stranu by vás Heat 2 mohl nalákat na split-screen nebo multiplayer pro 40 hráčů, který by mohl být na oválech slušným adrenalinem.

Ve hře je pochopitelně přítomen i singleplayer, ale je otázkou, jak se Monster Games a vydavatelství 704 Games popasovalo s umělou inteligencí, která je pro single v tomto případě stěžejní. Ale ta podle všeho nebyla u prvního dílu problémem. Mnohem více si hráči stěžovali na fyziku vozidel nebo na grafickou stránku hry. Ale doba pokročila, tak se třeba po roce autoři tentokrát vytáhnou. Nebo ne? Uvidíme 12. září.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama