Rainbow Six zavítá na stříbrné plátno
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rainbow Six zavítá na stříbrné plátno

Rainbow Six zavítá na stříbrné plátno

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

13. 7. 2017 09:19
Reklama

Drsný svět zásahových jednotek pomalu proniká ze světů papíru a polygonů i do jiných odvětví zábavního průmyslu. Akiva Goldsman, zkušený americký producent a režisér, pracuje na filmu z univerza vytvořeného zesnulým spisovatelem Tomem Clancym. Adaptace knihy Rainbow Six by měla být založena právě na knižním příběhu kultovního spisovatele.

Na druhou stranu se protagonistou snímku stane John Clark, hrdina důvěrně známý hráčům původního titulu z roku 1998 a jeho pokračování. Ztvárnit by jej měla hvězda nejvyššího kalibru, oblíbený Ryan Reynolds, známý například díky superhrdinské akci Deadpool. Výbušný děj knihy nabízí studiu Paramount Pictures dostatek prostoru k výběru pestrých prostředí a zpracování hutných akčních scén. V případě úspěchu filmu mají navíc autoři k dispozici  k zfilmování řadu dalších románů.

Filmová práva k univerzu Toma Clancyho vlastní výhradně studia Paramount Pictures, francouzský Ubisoft zodpovědný za herní zpracování světa se na filmu nijak nepodílí. To však nijak nevylučuje, že bychom se v budoucnu nemohli dočkat snímků s jinými hrdiny v hlavních rolích. Špionážní thriller se Samem Fisherem nebo působivý akční spektákl na motivy H.A.W.X by fanoušky rozhodně neurazily.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama