Mód pro jednoho hráče u Friday the 13th bude
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mód pro jednoho hráče u Friday the 13th bude

Mód pro jednoho hráče u Friday the 13th bude

David Plecháček

David Plecháček

13. 7. 2017 09:49 1
Reklama

Friday the 13th je sice už nějaký ten pátek v prodeji, ale hra stále není kompletní. Pokud jí hrajete, možná vám to ani nepřijde. Vydavatelství Gun Media před vydáním ale slibovalo i část pro jednoho hráče. Zatím je totiž dostupný jen asymetrický multiplayer pro osm hráčů na motivy slavné hororové série, ale ten nevyužívá potenciál značky na sto procent.

Vydavatelství nicméně potvrdilo, že s touto částí hry stále počítá. Co bude její součástí, nevíme. Dlouhou dobu to ale vypadalo, že z původních plánů sešlo, může za to především fakt, že Pátek třináctého se po launchi potýkal s technickými problémy, a tak se vývojáři museli soustředit na látání těch nejkritičtějších věcí. O tom ostatně hovoří i Gun Media ve svém vyjádření.

„Naším primárním cílem je vyřešení problémů s únikem pamětí, což je problém, který se nejčastěji objevuje na Xboxu One. Podle našich testů se ale ubíráme správným směrem a věříme, že se nám situace podaří i s pomocí třetích stran vyřešit.“ Přesto ale studio Illfonic stále pracuje i na singleplayeru.

Je to možná trochu paradoxní, ale děje se tak díky komunitě, která pečlivě pomáhá chyby hledat a všechny je vývojářům hlásí. Ti pak sice musí leccos opravit, ale nemusí příčiny hledat sami a v samém důsledku jim to zrychluje práci. „Díky podpoře našich fanoušků jsme mohli rozšířit práci na budoucím obsahu tak, aby odpovídala našim potřebám při řešení problémů s výkonem hry. Nemůžeme se dočkat, až se s vámi podělíme o novinky, třeba o singleplayerovou část, která do hry přibude bezplatným updatem.“

Kam se Fridaty the 13th posune budeme bedlivě sledovat. Hra vyšla na PS4, Xbox One a PC, a i přes nesnadný launch slaví úspěch. V květnu se jednalo o druhou nejprodávanější hru na PlayStationu, v červnu vůbec o tu nejprodávanější.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama