Superhot se podívá na PS4 s podporou VR
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Superhot se podívá na PS4 s podporou VR

Superhot se podívá na PS4 s podporou VR

David Plecháček

David Plecháček

12. 7. 2017 09:06 1
Reklama

Kdo by to byl před vydáním řekl, že se ze Superhot stane ta nejinovativnější střílečka posledních let. A přitom k tomu stačí jen dobrý nápad. Stát nehybně v zastaveném čase a posunout ho vpřed jen ve chvíli, kdy se někam hnete, mohou od minulého jara hráči na PC, později se toho samého privilegia dočkali majitelé na Xboxu One a teď se Superhot Team pokusí zabojovat o zájem i na PS4.

Těžko říct, jestli je Superhot více střílečkou nebo strategickou hrou. Názory na to se různí. Kde se ale názory shodují je to, že původní cenovka – nějakých 25 dolarů, tedy necelých 700 korun – je na tak krátký zážitek příliš. A zatímco na PC a na Xboxu byla hra několikrát v zajímavých slevách, na PlayStationu si autoři opět účtují plnou cenu.

Ačkoliv to vypadá, že vám tu prezentujeme jednu hru, fakticky vám představujeme na PS4 hry hned dvě. Vedle původního Superhot se totiž majitelé headsetu PlayStation VR mohou těšit i na verzi pro virtuální realitu. Ale pokud by někdo kvůli předchozímu odstavci nadával na cenu, teď bude ještě hůř. VR verze Superhot se totiž prodává samostatně. A stojí stejně jako samotná hra.

Pokud jste členy předplatného programu PlayStation Plus, na storu je v současnosti dvacetiprocentní sleva. K dispozici je i bundle, který stojí 1100 korun, ale i ten si můžete pořídit se slevou. I tak ale za tříhodinový zážitek a VR verzi hry zaplatíte téměř devět stovek. Na druhou stranu si ve virtuální realitě nic podobného nezahrajete.

Superhot VR je ale od základu upravená hra a nejedná se o nějakého levobočka. Superhot Team do této verze vložil i tzv. Forever Update, který přidává 20 hodin obsahu ve formě různých výzev nebo hardcore nekonečných úrovní. VR verze je už teď k dispozici na HTC Vive a Oculu Rift, přičemž si ji veřejnost chválí a skvěle hodnotí. Měli bychom jí dát šanci i my...

Revoluční titul si můžete připomenout následujícím trailerem. My jen dodáme, že Superhot na PlayStationu 4 spolu s VR verzí dorazí 21. července.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama