Autoři The Order: 1886 ukazují VR adventuru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autoři The Order: 1886 ukazují VR adventuru

Autoři The Order: 1886 ukazují VR adventuru

David Plecháček

David Plecháček

12. 7. 2017 09:42 6
Reklama

Ready at Dawn je studio se zvláštní minulostí. Když už si tým z kalifornského Irvine trpělivě vyšlapal cestičku k první vlastní velké hře, naservírovalo nám krátký, leč intenzivní a vizuálně působivý zážitek, kterému mnoho fanoušků nemůže přijít na jméno – The Order: 1886. A tak se tým zaměřil opět na menší hry.

Jednou z nich je poměrně bizarní hříčka Deformers, která vyšla letos na jaře. Ani ta si ale od kritiků nevysloužila příliš kladná hodnocení. Čistě teoreticky by širokou veřejnost mohl zaujmout spíš další projekt, na kterém v Ready at Dawn dělají, Lone Echo, vesmírnou adventuru, jen kdyby nebyla exkluzivní pro Oculus Rift.

Lone Echo ale zajímavě alespoň vypadá, takže i když třeba nepatříte mezi majitele Oculu, můžete se podívat na to, jak si v kalifornii vedou. Zhostíte se role robota Jacka, tzv. S11 Echo jednotky, která obývá těžební stanici Kronos II u vnějšího prstence Saturnu. Vaším úkolem je řešit problémy, které se na stanici objeví.

K tomu slouží a pomáhají futuristické nástroje. S jejich pomocí (a eventuálně s pomocí Touch ovladačů) budete překonávat nejrůznější nástrahy, které vás a vašeho „nadřízeného“, kapitánku Olivii Rhodes, potkají. Podívat se můžete na trailer, který vám ukáže, v čem Lone Echo vlastně spočívá.

Vedle příběhu se můžete těšit i na Echo Arena, tedy na oblast, v níž se bude odehrávat kompetitivní multiplayer v nulové gravitaci. V čem bude přesně spočívat ale nevíme. Lone Echo vychází už 20. července, byť jen exkluzivně na PC, specificky pro Oculus Rift. Tak doufejme, že si Ready at Dawn svou pošramocenou reputaci alespoň částečně napraví.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama