Bayonetta se možná dočká portu na Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bayonetta se možná dočká portu na Switch

Bayonetta se možná dočká portu na Switch

Pavel Makal

Pavel Makal

4. 7. 2017 08:49 1
Reklama

O vývojářich ze studia PlatinumGames v posledních měsících slýcháme poměrně často. Od smutného zrušení Scaleboundu pro Microsoft přes skvostný Nier: Automata až k aktuální snaze portovat své dříve výhradně konzolové tituly i na PC. Platinum se ale dost možná zaměří i na další platformu, která by si jejich přítomnost jednoznačně zasloužila.

Na oficiálním Twitteru se totiž objevil příspěvek, který dává naději majitelům Switche od Nintenda. Ti by si dost možná v budoucnu na své konzoli mohli užít oba díly série Bayonetta. Příspěvek obsahuje obrázek, který je rozdělen napůl a zobrazuje hrdinku v podobě z obou her. Podstatné ale je, že jedna polovina je modrá a druhá červená, stejně jako ovladače Joy-con na Switchi. Samozřejmě můžeme celou záležitost smést ze stolu se starým známým rčením, že přání je otcem myšlenky. Je ale třeba mít na paměti, že PlatinumGames podobným způsobem lákali na svá oznámení i v nedávné minulosti.

Obě hry jsou vynikajícími zástupci žánru akčních sekanic, ten druhý navíc vyšel exkluzivně pro Nintendo Wii U a japonský výrobce konzolí vývoj zafinancoval, port na novou konzoli tedy rozhodně dává smysl. Navíc má Nintendo značku rádo, hlavní hrdinka se objevila například v Super Smash Bros. První díl série se objevil již v roce 2009 a vyšel na PS3 a Xbox 360. Aktuálně si jej můžete zahrát už i na Wii U a čerstvě také na PC, kde hra prodala přes 100 tisíc kusů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama