Vyzkoušejte si Zeldu: Ocarina of Time v UE4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyzkoušejte si Zeldu: Ocarina of Time v UE4

Vyzkoušejte si Zeldu: Ocarina of Time v UE4

David Plecháček

David Plecháček

3. 7. 2017 09:34 3
Reklama

Německý autor modifikací CryZENx má Zeldu vážně v oblibě. Především jednu z nejlepších Zeld vůbec, slavnou Ocarina of Time z roku 1998. Dnes už slavný tvůrce se totiž rozhodl, že ji přetvoří do Unreal Enginu čtvrté generace. Několik z jejích částí jsme už viděli, teď si ji ale můžeme i vyzkoušet.

Vesničku Kakariko jsme v UE4 viděli už v roce 2015. Poté jsme viděli i lokaci Kokiri Forrest, se kterou se CryZENx nepochlubil jenom ve videu, ale mohli jste si ji i stáhnout a vyzkoušet. A toho samého jsme se teď dočkali i s Kakariko Village.

Ukázku – stejně jako Kokiri Forrest – můžeme považovat za takové technologické demo, ukázku, jak by Ocarina of Time vypadala v dnešní době za použití soudobých technologií. Samozřejmě ztvárnění nemusí každému vyhovovat, především proto, že někomu nemusí estetika hry k pohádkovému originálu sedět.

Ocarina of Time má na agregátoru hodnocení Metacritic pohádkové skóre 99 bodů, posbírala nespočet různých ocenění a je obecně vnímána jako jedna z nejzásadnějších videoher historie. Verze pro Nintendo 64 se prodalo přes sedm a půl milionu kusů, v kombinaci s verzí pro 3DS pak celkový počet převyšuje 12 milionů kusů.

Několik měsíců starou lokaci Kokiri Forrest stahujte zde, novou oblast, vesničku Kakariko, pro změnu pod tímto odkazem

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama