PlayStation má na YB video z Xboxu One X
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PlayStation má na YB video z Xboxu One X

PlayStation má na YB video z Xboxu One X

David Plecháček

David Plecháček

3. 7. 2017 15:25 22
Reklama

Válka mezi konzolemi je občas krutá. Když chcete mít na svém kanále gameplay video z Anthem – tak jako PlayStation – ale EA ukázku pořídilo díky partnerství s Microsoftem z Xboxu, nezbývá vám, než požádat o to samé, ale jen na své konzoli. Nebo také můžete vzít originál, nařídit grafikovi, ať rozdíly předělá, a vydávat jej potom za to své.

Tou druhou cestou se vydalo Sony. Pro japonskou společnost je nepřípustné, aby na svém kanále mělo video, na kterém bude patrné rozložení rozdílných tlačítek z Xbox ovladače. Tam, kde má svítit L1, by bylo LB, L2 je ekvivalentem k LT a pro pravou stranu je to to samé v bledě modrém (a hlavně ne v zeleném).

Jenže když chce člověk zahladit stopy, může mu něco uniknout. Pokud si někdo vychutnával video v uhranující rychlosti 0,25, možná si všiml divného patvaru, který se objevil někdy kolem času 4:37, když si hlavní postava brala do rukou zbraň a zobrazilo se ovládací schéma. 

Jelikož se video stalo nedostupným, nemůžete si dát tu práci sami a musíte vzít zavděk přiloženými obrázky v naší galerii. Celou kauzu není třeba dramatizovat, podobná praxe se užívá u spousty videí, ale problém je v tomto konkrétním případě v tom, že se jedná o průchod z Xbox One X verze, která nemusí být pro PlayStation vypovídající.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama