Nové střípky o Spider-Manovi od Insomniac
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové střípky o Spider-Manovi od Insomniac

Nové střípky o Spider-Manovi od Insomniac

Pavel Makal

Pavel Makal

3. 7. 2017 12:47 2
Reklama

Do našich kin již brzy vtrhne nový filmový Spider-Man s podtitulem Homecoming, hráče a především majitele PlayStation 4 určitě více zajímá, jak se nakonec povede herní adaptace dobrodružství oblíbeného hrdiny, na níž aktuálně pracují vývojáři z Insomniac Games. Ti se nyní pochlubili s několika novými podrobnostmi.

Předně jsme se dozvěděli, že si oblek a veškeré technologie s ním spojené bude vyrábět sám Peter Parker ve své laboratoři. Zatím sice neznáme žádné bližší detaily, jedná se ale o náznak, jakým způsobem bude ve hře využit RPG systém a dost možná i nějaká forma craftingu.

Víme také, že se známé postavy ze Spider-Manova univerza mají ve hře chopit trochu odlišných rolí, vývojáři však na Twitteru poznamenali, že vztah mezi Martinem Li, který je známý jako superzloduch Mister Negative, a Peterovou tetou May bude takový, jak jej známe z komiksů. Li se stále na veřejnosti prezentuje jako filantrop, který provozuje síť jídelen a ubytoven pro chudé jménem F.E.A.S.T. V jedné z provozoven pracuje právě tetička May.

Z E3 prezentace si jistě pamatujete na Spider-Manův telefonický rozhovor s Wilsonem Fiskem, dalším z ikonických padouchů z produkce Marvelu, kterého známe spíše pod přezdívkou Kingpin. Údajně se ve hře dočkáme i jejich souboje. Bohužel zatím přesně nevíme, kdy má hra dorazit na naše obrazovky, prezident Sony Interactive Entertainment Shawn Layden však v nedávném rozhovoru pro Telegraph naznačil, že by se tak mohlo stát v první polovině příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama