Japan Studios přemýšlí o budoucích plánech
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Japan Studios přemýšlí o budoucích plánech

Japan Studios přemýšlí o budoucích plánech

David Plecháček

David Plecháček

3. 7. 2017 10:03 2
Reklama

Když se hovoří o first-party vývojářích, kteří se podepisují pod ty nejlepší hry na PlayStationu, nejčastěji zazní americké firmy Naughty Dog nebo SIE Santa Monica, připočíst k nim můžeme tým Sucker Punch, bokem rozhodně nestojí nizozemští Guerrilla Games, ale opomenout nesmíme ani Japan Studios.

Pod Japan Studios spadá i Team Ico nebo Project Siren, takže se dá říct, že se vedle vlastních titulů, jako jsou Ape Escape, LocoRoco, Patapon nebo Knack, podíleli i na Ico, Shadow of the Colossus a The Last Guardian nebo na sérii Gravity Rush. Studio určitým způsobem ovlivňovali i podobu Demon's Souls nebo dva roky starého Bloodborne od FromSoftware.

Jedná se o velkou škálu více méně úspěšných her, ale těch vyloženě vlastních by mohlo být ještě o něco víc. Allan Becker z tokijského studia proto říká, že interní tým si brousí zuby na nové hry. „Aniž bych řekl příliš mnoho, tak jsme dokončili Gravity Rush 2 a The Last Guardia, zanedlouho dokončíme i Knack 2, takže náš interní tým bude o dost volnější, a tak začínáme myslet na několik nových titulů.“

Šúhei Jošida se posléze nechal slyšet, že má rád tu chuť pokračovat v populárních sériích, stejně tak vytvářet nové IP. Tak co byste si spíše přáli? Něco nového, nebo dojde opravdu řada třeba na Bloodborne 2 bez FromSoftu?

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama