Sony stáhla z prodeje hru s nejlehčí platinou
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sony stáhla z prodeje hru s nejlehčí platinou

Sony stáhla z prodeje hru s nejlehčí platinou

David Plecháček

David Plecháček

30. 6. 2017 11:40 12
Reklama

Sbíráte achievementy a potrpíte si na to vysbírat hru do posledního kousíčku a obdržet platinovou trofej? Pak věříme, že by pro vás byla splněným snem hra, kde byste jí získali za dvacet minut. Čekáme námitky, že bez práce to není ono, ale zase byste za ní utratili asi 25 korun. To bych možná bral i já, trofejemi nepolíbený člověk. Ale Sony je proti.

Na PS Storu se totiž objevil titul, který se jmenuje 1000 Top Rated, který slibuje nejrychlejší platinu vůbec. Zvládnete to pod hodinu, někteří i za dvacet minut. 1000 Top Rated je logický titul, který spočívá v posouvání fragmentů a vytváření správně poskládaného obrázku. Určitě jste něco takového někdy zkoušeli, ať už na počítači, telefonu, nebo – možná jako já – v plastovém rámečku, když jste byli malí.

Jinými slovy, platinovou trofej by zvládlo i vaše malé děcko. Jenže Sony se takový přístup moc nelíbí, především proto, že se hra dá popsat také tak, že na její náplni vůbec nezáleží a vy si platinovou trofej vlastně za ten drobný obnos přímo kupujete. A tak hra s nejsnazší platinou ze storu zmizela.

Designér hry, „Top Rated“, vydal prohlášení, podle kterého společnost jeho hru dočasně stáhla z prodeje, žádá o změnu jména a diktuje si podmínku, aby zmizela zmínka o trofejích v traileru. Na ten se vlastně můžete podívat i vy a říct nám na celou kauzu vlastní názor. Koupili byste si levnou platinu, nebo vám to připadá nemorální?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama