Další Lego hrou je Ninjago podle filmu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další Lego hrou je Ninjago podle filmu

Další Lego hrou je Ninjago podle filmu

David Plecháček

David Plecháček

30. 6. 2017 12:57 1
Reklama

V Legu najdeme snad úplně všechno. Hvězdné války, Piráty z Karibiku, Harryho Pottera, Pána prstenů, Hobita, Batmana, postavy a příběhy Marvelu, otevřený svět v Undercover, našli bychom toho hodně. Málo se mluví o Lego Ninjago, které dosud bylo na DS, resp. 3DS a na Vitě. Teď se nindžové dočkají i velké hry.

V prvé řadě je potřeba říct, že už je to druhá Lego hra, na které TT Games pracují. Tou první, kterou jsme si měli možnost osahat v Londýně, je Lego Marvel Super Heroes 2. Lego Ninjago Movie Video Game je ale titul spjatý s filmovou předlohou, a tak se pokusí navázat na všechno jen ne boží Lego Movie Video Game podle božího filmu.

Aby měla nová hra co největší dopad, vyjde pochopitelně ve stejný den jako film. Ten má svou premiéru 22. září. Ve hře se nám do rukou dostanou všichni nindžové, Lloyd, Nya, Jay, Kai, Cole, Zane a Master Wu, kteří musí ovládnout umění Ninjagility, aby mohli vzdorovat Lordu Garmadonovi a jeho žraločí armádě.

Hra bude rozdělená do osmi různých lokací, přičemž se postavy budou neustále učit novým dovednostem, aby se mohly po rodném Ninjagu pohybovat s co největší grácií. Novinku si můžete prohlédnout v přiloženém traileru. A pokud se vám zalíbí, můžete si jí pořídit na PC, PS4, XO a Nintendu Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama